HØSTSAMLING PÅ BINGIS

august 29, 2014

Neste helg (5.-7. september) er det HØSTSAMLING PÅ BINGIS! Dette er en utmerket mulighet til å kombinere sosialt samvær og hundekjøring.

Yr.no melder om perfekt høsttreningsvær: lave temperaturer og opphold. Vi har booket huset hele helga. 200 kr/per/døgn. Gratis for barna så klart!

Tradisjonen tro lager vi felles middag på lørdag – finnbiff! Ta derfor med finnbiff, rømme, h-melk/fløte, rosenkål/viltblanding og potetmos. (Dersom enkelte tar med tyttebærsyltetøy er det fint).

For å få en pekepinn ber vi om at dere melder dere på så snart som mulig og helst innen onsdag 3. september til Marianne Skjøthaug enten på pm eller mob. 99104103. Send også melding om dere lurer på noe som f.eks hvor man starter fra etc. Det er lov å dukke opp lørdags morgen også !

Håper vi sees!

Beaskàdas 300 Løpsoppdatering

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_user_content' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

GPS TRACKING Beaskàdas 300

href="http://rs.k2.no/altathk/map/index.jsp?raceId=20" target="_blank">*Junior 100km
hjemmeside