Årsmøte 2021

mai 21, 2021

Vi håper å kunne avholde et fysisk årsmøte, onsdag den 2.juni, så sett av datoen. Om det ikke blir mulig avholde møtet fysisk, kjører vi årsmøtet over Teams, samme dato.

Tid: 2. juni, kl. 19.00

Sted: Scandic

Oppdatering 26/05 – VIKTIG MELDING ANG ÅRSMØTET! –

Alta kommune har fra midnatt i dag åpnet for innendørs arrangement med inntil 50 personer som sitter på faste tilviste plasser. Det betyr at vi kan gjennomføre et fysisk årsmøtet neste onsdag den 2.juni, ved å følge disse smittevernreglene. Men for at vi skal kunne klargjøre lokalet med faste tilviste plasser er vi NØDT til å ha PÅMELDING, enten ved at dere trykker «SKAL» på arrangementet på facebook, eller sender Mailene en melding på messenger eller på sms til 93 84 36 84.

Det er VIKTIG at dere melder dere på SÅ TIDLIG SOM MULIG, senest innen søndag 30/5, da vi er nødt til å booke et annet lokale enn Gargia fjellstue dersom vi ser at vi blir mange. Da det kan bli for trangt for å overholde avstandsregler på fjellstua i Gargia dersom vi blir mange medlemmer på årsmøtet.

Vi gleder oss! Under finner dere årsmøtepapirene:

Beaskàdas 300 Løpsoppdatering

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: API access disrupted. Go to the App Dashboard and complete Data Use Checkup.
Type: OAuthException
Code: 200
Please refer to our Error Message Reference.

GPS TRACKING Beaskàdas 300

href="http://rs.k2.no/altathk/map/index.jsp?raceId=20" target="_blank">*Junior 100km
hjemmeside