OPPSUMMERING BINGIS

oktober 26, 2014

Liten rapport om høstsamlinga 2014
Tradisjonen tro møttes en skokk hunder og mennesker på Bingis 6.-7. september. Allerede første kveld løste vi verdensproblemer rundt bålet og livet var herlig! Lørdagen gikk med til kjøring med hunder, badstu, bading og matlaging. Det var noe galt med vanntilførselen på Bingis, men dette ble fikset av noen handy-men. Så da kunne de ta oppvasken uten å måtte hente vann i elva…
Det var en fin atmosfære på samlingen. Deltakerne var en blanding av nye og gamle travere i miljøet. Innslaget av «turkjørere» og ikke minst handlere var stort, og bidro nok til at de som er opphengt i konkurranser senket skuldrene en smule.

Summa sumarum: 35 mennesker med store og små og i underkant av 200 hunder, kan vel sies å være rimelig bra oppmøte! Vi gleder oss allerede til neste år!

Maria Sparboe
Leder ATHK

 

 

Beaskàdas 300 Løpsoppdatering

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

GPS TRACKING Beaskàdas 300

href="http://rs.k2.no/altathk/map/index.jsp?raceId=20" target="_blank">*Junior 100km
hjemmeside